B
School

Szeretettel üdvözöljük intézményünk honlapján!

„Féld az Istent, igazságosan cselekedj és ne szégyellj senkit!”

Fáy Károly, a váci intézet siket tanára

Aktualitasok

KÖSZÖNET

Mottó:
„Nincsen már semmi baj,
Ne bánts másokat!
Örülj, hogy élsz,
Hisz ember vagy!
… Ó, hát hidd te is el,
Milyen szép a világ...”

2020. március 13-án rendkívüli állapot bejelentésére került sor.

2020 március 16-tól az óvodások és az általános iskolás, illetve középiskolás tanulók nevelése - oktatása nem mindig személyes jelenléttel zajlik a közoktatási intézményekben. Az akkori intézkedések elrendelése azonban nem jelentette azt, hogy megszűnt a pedagógiai munka, csupán az, nem mindig folyik az intézmény épületében. A bejelentés óta közösségünkben kreatív és vegyes megoldások születtek annak érdekében, hogy minden gyermek és diák számára a legoptimálisabban tudjuk biztosítani a tudás megszerzésének lehetőségét.

A járvány és az ezzel járó nehézségek több mint egy éve, változó intenzitással vannak jelen életünkben. Az eltelt időszakban több gyermek és kolléga átesett a vírus okozta fertőzésen. Volt, akit súlyosabban volt, akit kevésbé gyötört meg a betegség és ez furcsa, eddig nem tapasztal érzéseket generált mindannyiunkban. Egy dologban azonban biztosak lehettünk, hogy az egészségügyi dolgozók mindent megtettek értünk.

A legutolsó élményeink az oltakozásokon szerzett pozitív tapasztalatok voltak, amit akkor átéltünk nagyon kellemesen hatottak mindenkire. „Mellékhatásként” az oltakozáson éppen megjelenő kollégák is sokkal udvariasabbak, megértőbbek, türelmesebbek voltak egymáshoz!

Hála minden felelősnek, minden egészségügyi dolgozónak és segítőiknek a szervezettségért, a szakszerűségért, a lelkiismeretességért, a türelemért, az emberségért és a kedvességért!

A Cházár András EGYMI Székhelyintézményének közössége nevében:

KÖSZÖNJÜK AZ EGÉSZSÉGÜGYÉRT FELELŐK INTÉZKEDÉSEIT ÉS
A „FRONTVONALBAN” DOLGOZÓK ÁLDOZATOS MUNKÁJÁT!!!

Szakiskola bemutatása 2021
További hírek