B
School

Szeretettel üdvözöljük intézményünk honlapján!

„Féld az Istent, igazságosan cselekedj és ne szégyellj senkit!”

Fáy Károly, a váci intézet siket tanára

Covid Protokoll

2021. ősz

Az épületbe érkezéskor a kézi fertőtlenítő használata kötelező, napközben a többszöri szappanos kézmosás az előírás. A helyiségek rendszeres szellőztetése kötelező.

Szülők és kísérők az iskola épületébe nem jöhetnek be. 

Kérjük a szülőket, hogy a gyermekeket a bejáratnál adják át az ügyeletes felnőttnek. 

Járvány ideje alatt az óvodások és a szakiskolások a főbejáratot (főtér felől), az általános iskolai bejáró tanulók a hátsó bejáratot (Eötvös utca) használhatják. 

Rossz idő esetén a főtér felől érkező kísérők a porta előtti területen adhatják át a gyermeket, az Eötvös utca felől érkező családok pedig az iskolaépület földszinti előterében tehetik ezt meg. 

Egy tanulóval csak egy kísérő érkezhet! 

Az elrendelt járványügyi eljárások alapján, a közösségi terekben (folyosó, lépcsőház, aula, stb.) szájmaszk használata egyéni döntés szerint viselhető a tanulók és az intézményi dolgozók tekintetében. 

Gyermek/tanuló megbetegedése esetén az osztályfőnököt/csoportvezetőt haladéktalanul értesíteni kell. Betegség után az óvodába, iskolába, kollégiumba csak orvosi igazolással lehet újra jönni!

Az intézmény dolgozói betegen (láz, köhögés, stb.) nem vehetik fel a munkát, panasz jelentkezése esetén azonnal orvoshoz kell fordulniuk. Esetleges pozitív teszteredményt a közvetlen vezető felé haladéktalanul jelenteni kell. Csak teljes gyógyulást követően vehető fel a munkavégzés.

Ha az iskolában/óvodában megbetegedést tapasztalunk, azonnal értesítjük a családot, szükség esetén elkülönítjük a tanulót. 

Sport és kulturális programok a járványügyi szabályok betartásával szervezhetők, szülői részvétel védettségi igazolvánnyal lehetséges.  

Szülői értekezlet helyett egyéni konzultációra van lehetőség telefonon és e-mailben. 

Személyes ügyintézésre a portán keresztül van lehetőség, ahol érkezéskor be kell jelentkezni! 

Év közben érkező gyermekek felvétele és beszoktatása az aktuális járványügyi előírások betartásával történik. 


2021. tavasz - itt letölthető